Een beleggingspand kopen in Spanje

Investeren in een beleggingspand in Spanje

Ontdek

Nederlandse makelaars

Jarenlange ervaring

Uw wens staat bij ons centraal

Begeleiding van begin tot eind

Het ideale beleggingspand: een huis in Spanje

Investeren of sparen? De rente op spaargeld blijft dalen, dus is het logisch dat u wellicht andere mogelijkheden aan het overwegen bent. Een van de vele mogelijkheden is een beleggingspand in Spanje. Een investering waar u zelf van kunt genieten, maar ook geld aan kunt verdienen.

Benieuwd wat wij van SolEstate hierin kunnen betekenen voor u? Neem contact met ons op.

Contact

Waarom investeren in een beleggingspand?

Een beleggingspand is een investering van uw geld, waarover u geld kunt terugverdienen. Dit kan een interessante investering zijn als u het afzet tegenover het feit dat het geld op uw spaarrekening vrijwel geen rendement oplevert. Daarbij zal vastgoed altijd een vorm van waarde behouden. Hierdoor loopt u minder risico dan wanneer u bijvoorbeeld aandelen koopt van uw spaargeld.

Waarom u een beleggingspand in Spanje zou willen kopen

U kunt een beleggingspand natuurlijk op oneindig veel verschillende plekken kopen. We vertellen u graag de voordelen van een beleggingspand in Spanje.

Het toerisme

Er zijn veel redenen waarom het land veel toeristen trekt. Juist dat maakt het voor u erg interessant om in Spanje te investeren in een pand. Door het toerisme is er veel vraag naar de verhuur van vakantiewoningen, ideaal voor u om op in te spelen.

Het klimaat

Spanje kent meerdere klimaten. In het oosten van het land, langs de kust, is er vooral sprake van een mediterraan en subtropisch klimaat. Dit maakt het zowel in de zomer als in de winter erg prettig en aangenaam.

Met veel zon, een blauwe lucht en lange zomers is het heerlijk vertoeven.

De natuur en architectuur

Spanje is ook geschikt voor mensen die er graag op uitgaan tijdens vakanties. Het land kent bijzondere architectuur. De bekende witte dorpen die te vinden zijn in de omgeving van de Costa del Sol zijn hier een mooi voorbeeld van.

Daarnaast is ook de natuur het vermelden waard. Het land kent een bergachtig landschap en dat maakt de natuur erg divers. Ideaal voor prachtige wandel- en fietstochten.

De Spaanse levensstijl

Houdt u van heerlijk eten en veel mensen en gezelligheid om u heen? Dan zal de Spaanse levensstijl u zeker aanstaan. De cultuur draait veelal om eten en om familie. Vaak komt men tijdens het diner, pas rond 22:00 uur, samen met familie en vrienden en genieten zij gezamenlijk van salades, broodjes, tapas en andere traditionele Spaanse gerechten.

Zelf genieten van de Spaanse zon

Er zijn dus een hoop redenen waarom Spanje, en dus uw mogelijke beleggingspand, aantrekkelijk zijn voor toeristen. Maar deze voordelige factoren zijn ook gunstig voor u. Wanneer u een tweede pand in het buitenland heeft, zal u daar hoogstwaarschijnlijk zelf zo nu en dan ook van gaan genieten.

Waar moet u wel rekening mee houden?

Bij het aankopen van een beleggingspand moet u rekening houden met een aantal  factoren. Het is belangrijk dat u rekening houdt met de doelgroep waaraan u uw woning gaat verhuren.

Daarnaast is het ook goed om te beseffen dat u het pand, na de aankoop, moet blijven onderhouden. De woning moet gereed en schoongemaakt worden voor de volgende gasten. Daarnaast kan het ook voorkomen dat er schade wordt aangericht en er spullen kapotgaan. Ook hier komen kosten bij kijken.

Why settle for less, if we can bring you the best

Hoe gaat de aankoop van een
beleggingspand in zijn werk?

Ben u geïnteresseerd in de aankoop van een beleggingspand in Spanje, maar heeft u geen idee hoe dit in zijn werk gaat? SolEstate helpt u graag verder. Met jarenlange ervaring en een hoop kennis, begeleiden wij u graag in het vinden en aankopen van een prachtig beleggingspand in Spanje.

Aan de hand van een kennismakingsgesprek en woningbezichtigingen in Spanje, gaan wij voor u op zoek naar de ideale woning en zullen wij u volledig begeleiden in de aankoop hiervan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog wat vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan helpen we u graag verder.

Contact

Vind uw beleggingspand

Encina 57 – Bungalows & Appartementen

Encina 57 – Bungalows & Appartementen

Villa – Benissa – Fustera

Villa – Benissa – Fustera

Villa – Moraira – Paichi

Villa – Moraira – Paichi

Contact

Bent u geïnteresseerd in het aankopen van een beleggingspand in Spanje en kunnen wij u daarbij helpen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.