Santa Rosalia Lake and Life resort

The Caribbeans; dichterbij dan u denkt…

Bekijk het aanbod hier

Santa Rosalia

 

Overweegt u een woning te kopen in het Zuiden van Spanje? Neem dan zeker een kijkje tussen het aanbod woningen van Santa Rosalia. Het unieke concept is gelegen in Torre Pacheco nabij de stad Murcia. Met kunstmatig gecreëerde lagoons, witte stranden, palmbomen en prachtige woningen heb je het gevoel dat je in de Cariben bent. Niets is minder waar.

Op het 120.000m2 woonpark komen verschillende woningen die een ieder hun eigen stijl en details hebben. Variërend van grootte, prijs en ligging op het park. Binnen de projecten zit er verschillen tussen de grootte van het perceel en prijs.

Bekijk alle villa’s, appartementen en bungalows en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Niet alle woningen zijn nog beschikbaar. Vanwege het unieke concept in Europa is het de interesse erg groot en gaat de verkoop in een sneltreinvaart.

Lees verder als je meer te weten wil komen over Santa Rosalia en het plan er achter. Bij vragen neem dan telefonisch óf per mail contact met ons op.

Contactgegevens

Han van den Eertwegh
Director/ owner Sol-Estate

+31 4 925 173 49
+31 6 511 606 66
 info@solestate.com

Elba villas

Elba villas

Perigord signature villas

Romero villas

Infinity blue villas

Mirrador appartementen

Almendro villas

Madreselva bungalows

Madreselva bungalows

Wat Santa Rosalia onderscheidend maakt

Slechts 4km van de kustplaats Los Alcazares en de Mar Menor

De Award voor de Best Luxury Residential Development in 2022

8000m2 aan Caribische witte zandstranden met 2 turquoise lagunes

120.000m2 aan omheind woonpark

Een commercieel centrum gerealiseerd met diverse winkels, restaurants en een supermarkt

Een variërend aanbod aan penthouses, villa’s, appartementen en bungalows met een uniek design

Stranden inclusief 2 luxe beach bars 

Santa Rosalia Lake and Life Resort

Uniek concept

Santa Rosalia Lake en Life-Resort is een uniek nieuw woon- en life-concept aan de Costa Blanca Zuid. In een omheind woonpark van 120.000 m2 (12 ha), gelegen in een natuurlijke omgeving bij het dorpje Torre Pacheco. Het ligt slechts 4 km van de kustplaats Los Alcazares en de Mar Menor: het grootste binnenmeer van Europa, direct grenzend aan de Middellandse zee.

Caribische stijl

Het park is beplant met een mix van 4.000 bomen en een enorme verscheidenheid aan Mediterrane bloemen en planten. La Reserva vormt het kloppend hart van het woonpark. Geheel ontworpen in Caribische stijl met witte stranden, wuivende palmbomen, helder turquoise water en 8.000 m2 wit zandstrand. Aan de westkant gelegen vindt men de Santa Rosalia Beach-Club met restaurant en sfeervol terras, vanwaar men een prachtig uitzicht heeft over het meer en het strand.

Naast de 4.000 bomen die al voorzien zijn, plant men na elke opgeleverde woning een extra boom op het park. Santa Rosalia beschikt over de milieunorm ISO14001. Het kenmerkt zich door efficiënt beheer van energie en water. Een gerenommeerd systeem van opvang en hergebruik van water.

Blue Lagoons

Het meer is ontworpen door het Amerikaanse landschap bureau Crystel Lagoons. Ze zijn actief over de hele wereld op verschillende locaties. Ze ontwierpen een uniek gepatenteerd filtersysteem, speciaal ontwikkelt voor zwemwater van grote oppervlaktes. Inmiddels is hun concept al in 190 landen gepatenteerd.

Het totale ontwerp

Het woonpark wordt gebouwd door S.A. Jose Diaz. Deze bouwonderneming heeft 60 jaar ervaring en is ISO9001 gecertificeerd. Het bedrijf staat bekend door zijn betrouwbaarheid, gedrevenheid, kwaliteit, passie voor detail en zijn uitstekende after-sales. Het totale ontwerp onderscheidt zich door een zeer bijzondere architectuur. Mede daardoor won Santa Rosalia in 2022 de Award voor de Best Luxury Residential Development.

Aanpalend aan het resort wordt er een commercieel centrum gerealiseerd met diverse winkels, restaurants en een supermarkt.

De woningen op het project worden in verschillende fases gebouwd. Er zijn diverse types variërend van geschakelde- en vrijstaande villa’s, appartementen en penthouses. Ook is er een speciale zone met ruime kavels voor eigenbouw in het hoger segment

Laat uw vragen hier achter