Santa Rosalia Lake and Life resort

The Caribbeans; dichterbij dan u denkt…

Bekijk het aanbod hier

Almendro 40 villas

Infinity blue villas

Mirrador Appartementen

Almendro 42 villas

Madreselva 62 Bungalows

Madreselva 62 Bungalows

Wat Santa Rosalia onderscheidend maakt

Slechts 4km van de kustplaats Los Alcazares en de Mar Menor

De Award voor de Best Luxury Residential Development in 2022

8000m2 aan Caribische witte zandstranden met 2 turquoise lagunes

120.000m2 aan omheind woonpark

Een commercieel centrum gerealiseerd met diverse winkels, restaurants en een supermarkt

Een variërend aanbod aan penthouses, villa’s, appartementen en bungalows met een uniek design

Stranden inclusief 2 luxe beach bars 

Santa Rosalia Lake and Life Resort

Santa Rosalia Lake en Life-Resort is een uniek nieuw woon- en life-concept aan de Costa Blanca Zuid. In een omheind woonpark van 120.000 m2 (12 ha), gelegen in een natuurlijke omgeving bij het dorpje Torre Pacheco. Slechts 4 km van de kustplaats Los Alcazares en de Mar Menor: het grootste binnenmeer van Europa, direct grenzend aan de Middellandse zee.

Het park is beplant met een mix van 4.000 bomen en een enorme verscheidenheid aan Mediterrane bloemen en planten. La Reserva vormt het kloppend hart van het woonpark. Geheel ontworpen in Caribische stijl met witte stranden, wuivende palmbomen, helder turquoise water en 8.000 m2 wit zandstrand. Het meer kent 2 eilanden met een sfeervolle Beach -bar. Aan de westkant gelegen vindt men de Santa Rosalia Beach-Club met restaurant en sfeervol terras, vanwaar men een prachtig uitzicht heeft over het meer en het strand. Hier is het ook ‘s avonds goed toeven. Onder het genot van een drankje en verschillende Mediterrane gerechten geniet u hier samen met anderen van de prachtige zonsondergang. Naast de 4.000 bomen die al voorzien zijn, plant men na elke opgeleverde woning een extra boom op het park. Santa Rosalia beschikt over de milieunorm ISO14001. Het kenmerkt zich door efficiënt beheer van energie en water. Een gerenommeerd systeem van opvang en hergebruik van water.

Het meer is ontworpen door het Amerikaanse landschap bureau Crystel Lagoons. Ze zijn actief over de hele wereld op verschillende locaties. Ze ontwierpen een uniek gepatenteerd filtersysteem, speciaal ontwikkelt voor zwemwater van grote oppervlaktes. Inmiddels is hun concept al in 190 landen gepatenteerd.

Het woonpark wordt gebouwd door S.A. Jose Diaz. Deze bouwonderneming heeft 60 jaar ervaring en is ISO9001 gecertificeerd. Het bedrijf staat bekend door zijn betrouwbaarheid, gedrevenheid, kwaliteit, passie voor detail en zijn uitstekende after-sales. Het totale ontwerp onderscheidt zich door een zeer bijzondere architectuur. Mede daardoor won Santa Rosalia in 2022 de Award voor de Best Luxury Residential Development.

Aanpalend aan het resort wordt er een commercieel centrum gerealiseerd met diverse winkels, restaurants en een supermarkt.

De woningen op het project worden in verschillende fases gebouwd. Er zijn diverse types variërend van geschakelde- en vrijstaande villa’s, appartementen en penthouses. Ook is er een speciale zone met ruime kavels voor eigenbouw in het hoger segment

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.