Costa del Sol

Leven aan de Costa del Sol

Ontdek

De Costa del Sol is, door het prettige klimaat, de mooie stranden en bijzondere cultuur, voor veel mensen al jaren één van de meeste geliefde plekken in Spanje. Of u nu wilt kunnen genieten van het strand, de natuur of cultuur, de Costa del Sol biedt het allemaal. Het gebied is rijk aan historische steden en levendige badplaatsen. We vertellen u graag meer over het leven aan de Costa del Sol.

Met gemiddeld 325 dagen zon per jaar en heerlijke temperaturen is de naam Costa del Sol zeer toepasselijk. Het betekent namelijk de zonnekust. De Costa del Sol is dus een uitstekende plek als u van plan bent een huis te kopen in Spanje. Ook in de winter is het weer in de regio aangenaam. Malaga, de grootste stad van de Costa del Sol, is dan ook een populaire plaats om te overwinteren.

Neem contact op!

Cultuur

De Costa del Sol is daarnaast ook een perfect gebied als u meer wilt dan in de zon liggen. De streek kent een rijke historie, waarvan de sporen nog zijn terug te zien in de cultuur en architectuur. Mooie voorbeelden hiervan zijn de welbekende witte dorpen (Pueblos Blancos) die in de omgeving te vinden zijn.

Het leven aan de Costa del Sol is ontspannen, maar er is genoeg te beleven. De cultuur van Spanje kent uitbundigheid en rust. Vooral gezelligheid en gastvrijheid staan hierbij centraal. Zo eet men vaak met familie en vrienden.

Heeft u interesse in een huis kopen in Spanje en bent u op zoek naar een woning die echt bij u past? Neem van contact op met SolEstate. Wij helpen u graag verder.

Wat anderen van ons vinden

Leone Visser en Jom Klepper

Van begin af aan is alles prima verlopen. Han had onze woonwensen op de juiste manier geïnterpreteerd en liet ons op een ontspannen manier de huizen zien die echt matchte met ons zoekprofiel. Hij gaf een uitgebreide toelichting op de bijzondere eigenschappen van elk huis uit de woningselectie, zodat we een compleet beeld kregen. Hierdoor kwam al snel onze favoriete woning naar voren. Zo voelde de uiteindelijke koop als een logische keuze.

Sandra en Geert van der Munt

In alle rust en met kennis van zaken, hebben we in Spanje de selectie van woningen gezien. De woningen waarvoor we in Nederland reeds gekozen hadden op basis van ons woonwensenprofiel. Het hele aankoopproces is verder uiterst plezierig verlopen. Door de gedegen kennis en relevante informatie konden we uiteindelijk een weloverwogen keuze maken. We wonen nu al geruime tijd in onze villa en genieten volop. Onze uiteindelijke keuze bleek echt de juiste!

John en Danielle van Santvoort

Sol-Estate werkt vanuit een totaalconcept. Alle zaken die belangrijk zijn bij de aankoop van een woning in Spanje komen aan de orde. Zo konden wij de perfecte keuze maken voor onze ideale Finca. Alles verliep vanuit een uiterst prettige en klantgerichte aanpak. Onze dank hiervoor.

Wilfred en Froukje van Pelt

Sol-Estate gaf ons het perfecte inzicht in alle mogelijkheden betreffende de aankoop van onze Spaanse woning. Stap voor stap kwamen we bij het perfecte appartement op de juiste plek. Team Sol-Estate; bedankt voor dit alles!