Nieuwbouw

Bekijk het aanbod hier

Nieuwbouw in Zuid-Spanje

 

Droomt u van een huis onder de warme Spaanse zon? Ontdek dan onze exclusieve selectie prachtige nieuwbouwprojecten in het betoverende Zuid-Spanje. Bekijk de meest uit het oog springende nieuwbouwprojecten in Zuid-Spanje.

Elk nieuwbouwproject is met zorg ontworpen en voorzien van unieke details en stijlvolle accenten die een eigen verhaal vertellen. In sommige gevallen zijn de prijzen van nieuwbouwprojecten nog niet bekend. Mocht u geïnteresseerd zijn in één van de nieuwbouw woningen, contact ons dan zeker.

Wij begrijpen dat het kiezen van een huis een levensbepalende beslissing is. Onze experts staan klaar om u bij elke stap van het proces te begeleiden. Of het nu gaat om advies over de locatie, het ontwerp, de financiering, of zelfs het juridische aspect, wij zijn er om u te helpen.

Laat u verrassen door de diversiteit aan woningen die wij aanbieden en maak vandaag nog uw droom van een leven in Spanje werkelijkheid. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze prachtige nieuwbouwprojecten en andere beschikbare opties. Uw Spaanse avontuur wacht op u!

Contactgegevens

Han van den Eertwegh
Director/ owner Sol-Estate

+31 4 925 173 49
+31 6 511 606 66
 info@solestate.com

Villa – Benissa – Fustera

Villa – Benissa – Fustera

Finca – Benissa – Partida collado

Finca – Benissa – Partida collado

Blanc Altea Homes – Modelo A

Blanc Altea Homes – Modelo A

Villa – Moraira – Camarrocha

Villa – Moraira – Camarrocha

Villa Veleta – Jazmines Cumbre del Sol 

Villa Veleta – Jazmines Cumbre del Sol