Costa Blanca

Leven aan de Costa Blanca

Ontdek

De Costa Blanca is een streek aan de mediterrane kust in het zuidoosten van Spanje. Het is een streek waar het leven wordt bepaald door de aangename temperaturen. De zomers zijn lang en warm, de winters zacht en aangenaam. De streek kent prachtige stranden en authentieke dorpen. We vertellen u graag meer over het leven aan de Costa Blanca.

Wanneer u op zoek bent naar een woning aan de Costa Blanca kiest u waarschijnlijk niet zonder reden voor deze streek. Het leven in deze streek kunt u inkleden zoals u dat wenst. De omgeving kent verschillende dorpen met een eigen karakter. Zo zijn er dorpen waar de luxueuze levensstijl duidelijk de toon zet. Hier vindt u de mooiste villa’s en de beste restaurants. Ook de authentieke dorpen met een Spaanse sfeer kunt u terugvinden aan de Costa Blanca. Er is voor elk wat wils.

Neem contact op!

Natuur en cultuur

Veel mensen kiezen voor de Costa Blanca voor het klimaat. Dit is geen gekke reden, te bedenken dat u hier goed kunt overwinteren en de zomers aangenaam warm zijn. Doordat de streek aan de mediterraanse zee ligt, zoekt u de verkoeling snel aan het strand. Daarnaast is de omgeving zeer geschikt voor natuur- en sportliefhebbers. Er zijn talloze prachtige routes door de natuur en bergen die u kunt verkennen. Door het aangename klimaat leven de bewoners van de Costa Blanca veel buiten.

Het leven aan de Costa Blanca is zeer ontspannen. De Spaanse cultuur kent uitbundigheid en rust. Men zoekt elkaar op om gezamenlijk te eten en het leven te vieren, maar doet alles met een gepast tempo. Doordat het leven zich voornamelijk in de buitenlucht afspeelt bent u binnen no-time bij gezellige terrassen, heerlijke restaurants of ontspannen strandtenten.

Heeft u interesse in het luxueuze leven aan de Costa Blanca en bent u op zoek naar een woning die aansluit bij al uw wensen? Neem contact op met SolEstate. Wij helpen u graag verder.

Wat anderen van ons vinden

Leone Visser en Jom Klepper

Van begin af aan is alles prima verlopen. Han had onze woonwensen op de juiste manier geïnterpreteerd en liet ons op een ontspannen manier de huizen zien die echt matchte met ons zoekprofiel. Hij gaf een uitgebreide toelichting op de bijzondere eigenschappen van elk huis uit de woningselectie, zodat we een compleet beeld kregen. Hierdoor kwam al snel onze favoriete woning naar voren. Zo voelde de uiteindelijke koop als een logische keuze.

Sandra en Geert van der Munt

In alle rust en met kennis van zaken, hebben we in Spanje de selectie van woningen gezien. De woningen waarvoor we in Nederland reeds gekozen hadden op basis van ons woonwensenprofiel. Het hele aankoopproces is verder uiterst plezierig verlopen. Door de gedegen kennis en relevante informatie konden we uiteindelijk een weloverwogen keuze maken. We wonen nu al geruime tijd in onze villa en genieten volop. Onze uiteindelijke keuze bleek echt de juiste!

John en Danielle van Santvoort

Sol-Estate werkt vanuit een totaalconcept. Alle zaken die belangrijk zijn bij de aankoop van een woning in Spanje komen aan de orde. Zo konden wij de perfecte keuze maken voor onze ideale Finca. Alles verliep vanuit een uiterst prettige en klantgerichte aanpak. Onze dank hiervoor.

Wilfred en Froukje van Pelt

Sol-Estate gaf ons het perfecte inzicht in alle mogelijkheden betreffende de aankoop van onze Spaanse woning. Stap voor stap kwamen we bij het perfecte appartement op de juiste plek. Team Sol-Estate; bedankt voor dit alles!