Over ons

Wij zijn SolEstate, een jonge onafhankelijke makelaarsorganisatie, gespecialiseerd in vastgoed aan de Costa Blanca en de Costa del Sol. Hier werken wij samen met een select aantal lokale makelaars. Makelaar die zich hebben bewezen in kwaliteit, jarenlange ervaring en kennis. Gezamenlijk beschikken wij over een portefeuille van ruim 8.000 woningen. Dus wilt u een huis kopen in Spanje? Dan hebben wij een ruim aanbod.

Bij SolEstate staan de wensen van onze klant centraal. We hebben geen assortiment aan woningen die klaar zijn voor de verkoop. Bij SolEstate draaien we de procedure om. We starten met het ontdekken van uw wensen, op een zeer persoonlijke manier, waarna wij op zoek gaan naar uw droomwoning. Zo weet u zeker dat de woningen die wij bieden goed aansluiten op uw wensen.

Onze ervaring

Doordat we meer dan 20 jaar ervaring hebben, kennen we de fijne kneepjes van het vak. Daarnaast kennen we de omgeving erg goed, waardoor we goed kunnen inschatten waar uw droomwoning zal staan. Met veel plezier gaan we samen met u naar potentiële woningen kijken en voorzien we u van professioneel advies. Het volledige aankooptraject wordt door SolEstate geregeld.

Wilt u een huis kopen in Spanje, aan de Costa Blanca of Costa del Sol? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag!

Wat anderen van ons vinden

Leone Visser en Jom Klepper

Van begin af aan is alles prima verlopen. Han had onze woonwensen op de juiste manier geïnterpreteerd en liet ons op een ontspannen manier de huizen zien die echt matchte met ons zoekprofiel. Hij gaf een uitgebreide toelichting op de bijzondere eigenschappen van elk huis uit de woningselectie, zodat we een compleet beeld kregen. Hierdoor kwam al snel onze favoriete woning naar voren. Zo voelde de uiteindelijke koop als een logische keuze.

Sandra en Geert van der Munt

In alle rust en met kennis van zaken, hebben we in Spanje de selectie van woningen gezien. De woningen waarvoor we in Nederland reeds gekozen hadden op basis van ons woonwensenprofiel. Het hele aankoopproces is verder uiterst plezierig verlopen. Door de gedegen kennis en relevante informatie konden we uiteindelijk een weloverwogen keuze maken. We wonen nu al geruime tijd in onze villa en genieten volop. Onze uiteindelijke keuze bleek echt de juiste!

John en Danielle van Santvoort

Sol-Estate werkt vanuit een totaalconcept. Alle zaken die belangrijk zijn bij de aankoop van een woning in Spanje komen aan de orde. Zo konden wij de perfecte keuze maken voor onze ideale Finca. Alles verliep vanuit een uiterst prettige en klantgerichte aanpak. Onze dank hiervoor.

Wilfred en Froukje van Pelt

Sol-Estate gaf ons het perfecte inzicht in alle mogelijkheden betreffende de aankoop van onze Spaanse woning. Stap voor stap kwamen we bij het perfecte appartement op de juiste plek. Team Sol-Estate; bedankt voor dit alles!