Over ons

SolEstate, een ervaren en onafhankelijke makelaarsorganisatie, gespecialiseerd in vastgoed aan de Costa Blanca en de Costa del Sol. Wij werken samen met een select aantal lokale makelaars. Makelaar die zich hebben bewezen in kwaliteit, jarenlange ervaring en kennis. Gezamenlijk beschikken wij over een portefeuille van ruim 8.000 woningen.

Wilt u een huis kopen in Spanje? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij SolEstate staan uw woonwensen centraal. Wij hebben geen kant en klare woning portefeuille maar wij zetten de klant centraal. Op basis van uw persoonlijk woonwensen profiel gaan wij voor u op zoek naar de voor u perfecte woning.

Onze ervaring

Doordat we meer dan 20 jaar ervaring hebben in de verkoop van Spaans vastgoed kennen we de fijne kneepjes van het vak. Daardoor kunnen wij goed inschatten op welke locatie we uw perfecte woning moeten zoeken. Samen gaan we de geselecteerde woning op locatie bekijken en eventueel nog aanpassen. Het volledige verdere aankooptraject wordt door SolEstate geregeld.

Wilt u een huis kopen in Spanje, aan de Costa Blanca of Costa del Sol? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!

Wat anderen van ons vinden

Leone Visser en Jom Klepper

Van begin af aan is alles prima verlopen. Han had onze woonwensen op de juiste manier geïnterpreteerd en liet ons op een ontspannen manier de huizen zien die echt matchte met ons zoekprofiel. Hij gaf een uitgebreide toelichting op de bijzondere eigenschappen van elk huis uit de woningselectie, zodat we een compleet beeld kregen. Hierdoor kwam al snel onze favoriete woning naar voren. Zo voelde de uiteindelijke koop als een logische keuze.

Sandra en Geert van der Munt

In alle rust en met kennis van zaken, hebben we in Spanje de selectie van woningen gezien. De woningen waarvoor we in Nederland reeds gekozen hadden op basis van ons woonwensenprofiel. Het hele aankoopproces is verder uiterst plezierig verlopen. Door de gedegen kennis en relevante informatie konden we uiteindelijk een weloverwogen keuze maken. We wonen nu al geruime tijd in onze villa en genieten volop. Onze uiteindelijke keuze bleek echt de juiste!

John en Danielle van Santvoort

Sol-Estate werkt vanuit een totaalconcept. Alle zaken die belangrijk zijn bij de aankoop van een woning in Spanje komen aan de orde. Zo konden wij de perfecte keuze maken voor onze ideale Finca. Alles verliep vanuit een uiterst prettige en klantgerichte aanpak. Onze dank hiervoor.

Wilfred en Froukje van Pelt

Sol-Estate gaf ons het perfecte inzicht in alle mogelijkheden betreffende de aankoop van onze Spaanse woning. Stap voor stap kwamen we bij het perfecte appartement op de juiste plek. Team Sol-Estate; bedankt voor dit alles!