Romero villa’s

Spanje, Torre Pacheco

Romero villas

De Romero 54 Limited Edition, een exclusief en verfijnd woonaanbod van 20 unieke villa’s. Deze prachtige gelijkvloerse bungalows, op het zuiden gelegen, bieden 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers. Maar dat is nog niet alles – je hebt ook de mogelijkheid om het souterrain naar jouw eigen smaak af te bouwen.

De villa’s zijn gebouwd op percelen vanaf 213 m², en de begane grond heeft een oppervlakte van ongeveer 127 m². Het souterrain biedt ongeveer 90 m² aan ruimte die je kunt aanpassen aan jouw behoeften – een gym, een thuisbioscoop of wat je maar wilt. Het solarium heeft een oppervlakte van ongeveer 58 m² en biedt een pre-installatie voor een keuken, jacuzzi en zelfs zonnepanelen.

In deze moderne villa’s vind je een volledig uitgeruste open keuken, vloerverwarming in de badkamers, elektrisch bedienbare rolluiken in de slaapkamers en een centraal airconditioningsysteem op de begane grond. Geniet van natuurlijk licht dat door het daklicht in de woonkamer naar het souterrain schijnt.

De prijzen beginnen bij ongeveer € 377.000, exclusief BTW. Dit is jouw kans om te investeren in een stijlvolle en comfortabele levensstijl in een prachtige omgeving. Ervaar het beste wat Romero 54 Limited Edition te bieden heeft en laat je verleiden door de prachtige villa’s die op je wachten.

Wilt u meer informatie over de van Almendro villa’s of heeft u interesse? Laat uw contactgegevens hier achter.

2/3 Slaapkamers
2 Badkamers
90 m² oppervlakte souterrain
17,5 m² oppervlakte zwembad
127 m² woonoppervlak
Vanaf 213 m² perceel
58 m² oppervlakte solarium
Vanaf €377.000
Dichtstbijzijnde vliegveld

Luchthaven Murcia| 25 min

Dichtstbijzijnde stranden

Mar menor | 4 km