Een huis kopen in Spanje

Leven aan de Costa Blanca of de Costa del Sol

Ontdek

Nederlandse makelaars

Jarenlange ervaring

Uw wens staat bij ons centraal

Begeleiding van begin tot eind

Een huis kopen in Spanje betekent genieten van heerlijk weer en lekker eten

Genieten van het heerlijke weer en het lekkere eten en dat allemaal vanuit uw eigen huis. Een huis kopen in Spanje heeft vele voordelen. Het land heeft een mooie en rijke cultuur, een aangenaam klimaat en vriendelijke mensen. Het landschap is erg divers en kent verschillende omgevingen, van witte stranden met de blauwe zee tot bergachtige en groene gebieden.

Wanneer u houdt van zon, een mooie omgeving en heerlijk eten, is Spanje het perfecte land voor u.

Why settle for less, if we can bring you the best

Hoe gaat het kopen van een huis in Spanje in zijn werk?

Wanneer u geïnteresseerd bent in het kopen van een huis in Spanje vraagt u zich waarschijnlijk af hoe dit precies in zijn werk gaat. SolEstate helpt u bij het vinden van een passende woning, het regelen van de bezichtigen en de papieren.

Met veel ervaring, kennis en een specialisatie in vastgoed aan de Costa Blanca en Costa del Sol, kunnen wij u helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis in Spanje. In dat proces staan uw wensen centraal. Wij gaan op zoek naar een woning die geheel aansluit op uw wensen en verwachtingen en begeleiden u volledig in het proces wat volgt.

Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Vind uw droomwoning

Villa – Moraira – Paichi

Villa – Moraira – Paichi

Villa – Moraira – Pla del mar

Villa – Moraira – Pla del mar

Villa Veleta – Jazmines Cumbre del Sol 

Villa Veleta – Jazmines Cumbre del Sol 

De werkwijze van SolEstate bij het kopen van een huis in Spanje

Kennismakingsgesprek

Bij SolEstate werken we met een vaste en duidelijke werkwijze. Uw wensen zijn voor ons het belangrijkste in dit proces, daarom beginnen we met een kennismakingsgesprek. Middels een telefonisch gesprek maken we kennis met elkaar. Zo weten wij wat uw wensen zijn en weet u wat u van ons kunt verwachten. Aan de hand van een aantal vragen stellen we een profiel op van uw eisen. Tijdens dit gesprek zullen wij natuurlijk ook advies geven en met u meedenken.

Op zoek naar een het ideale huis

Aan de hand van het profiel dat wij opstellen gaan wij op zoek naar uw droomwoning. Hierbij gaan wij op zoek naar iets wat zo goed mogelijk aansluit op uw wensen en kijken we verder dan ons eigen aanbod. Bij deze zoektocht kunnen wij onze jarenlange kennis en ervaring inzetten, om zo tot een mooie selectie aan woningen te komen.

Woning bezichtigen in Spanje

De selectie die wij vervolgens maken, leggen we uiteraard aan u voor. Vervolgens kunt u aangeven of er potentiële woningen tussenzitten en kan er een bezichtiging op locatie worden gepland. Deze bezichtiging doet u samen met een SolEstate-makelaar op locatie. Hierbij begeleiden wij u volledig en zullen wij u advies geven. We bekijken de woning uitgebreid en zullen altijd de voor- en nadelen met u bespreken. Transparantie is namelijk erg belangrijk wanneer u een huis wilt kopen in Spanje.

Voldoet de woning nog niet helemaal aan uw wensen? Dan zoeken wij verder naar uw droomwoning in Spanje.

Het huis in Spanje kopen

Wanneer u een huis heeft gevonden dat geheel aansluit op uw wensen en verwachtingen, kunnen we doorgaan met de aankoop. SolEstate regelt dit traject voor u tot in de puntjes. Wij gaan voor u aan de slag om de beste prijs en beste voorwaarden te regelen. Daarnaast kunnen wij ook alles regelen met betrekking tot de financiering, belastingen en verzekeringen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de taalbarrière en verschillende regelingen en wetten. Uiteindelijk verzorgen wij de eigendomsakte voor u, waarna de woning van u is en u officieel een huis in Spanje heeft gekocht. Het genieten onder de Spaanse zon kan nu echt beginnen.

Kan SolEstate u helpen bij het kopen van een huis in Spanje?

Wilt u meer weten over het proces of kunt u niet wachten om te beginnen aan uw Spaanse droom? Neem dan zeker contact met ons op.

Contact

Why settle for less, if we can bring you the best

Contact

Wilt u een huis kopen in Spanje en kunt u daarbij de hulp van SolEstate wel gebruiken? Na het invullen van het contactformulier hiernaast zullen wij contact met u opnemen.