Finca – Benissa – Interior – 585.000

Spanje, Benissa
4 Slaapkamers
3 Badkamers
4 Slaapkamers
3 Badkamers
8 Personen
272 m²
Verwarming
Privé zwembad
Auto Garage
10 km van strand
977 m²

Prachtige Finca in regio Benissa

Als je op zoek bent naar een adembenemende plek met een ongeëvenaard uitzicht op zee en bergen, volledige privacy, en een sfeervolle, goed onderhouden omgeving, dan is dit jouw droomfinca.

Bij het betreden van dit paradijselijke terrein via de poort, word je overweldigd door een onvergetelijke indruk. De prachtig aangelegde tuin onthult in één oogopslag de lay-out van het terrein: het gastenhuis, het uitzicht op het zwembad en de tuin, en natuurlijk de elegante finca zelf.

Daarnaast grenst de keuken aan de ruime woonkamer en eetkamer, waar een rust heerst die kalmerend werkt. De naya (veranda) is een warme en gezellige ruimte met ongelooflijke uitzichten die je stoutste verwachtingen overtreffen. Hier wil je nooit meer weg.

Verder heeft de begane grond nog een ruimte die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden, zoals kantoor, strijkkamer of slaapkamer.

Op de bovenverdieping zijn vier slaapkamers, waarvan twee een badkamer delen. De master suite en zijn badkamer bieden unieke uitzichten op de Peñon de Ifach en de omgeving. Het aangrenzende terras is ruim en toegankelijk vanuit de slaapkamers.

Tot slot het gastenhuis, die is klaar om gasten te ontvangen en is voorzien van een ruime badkamer. Ook is er een berging die eventueel omgebouwd kan worden tot een keuken.

Maak snel een afspraak om deze finca te bezichtigen en het beeld van deze prachtige plek zal voor altijd in je geheugen gegrift staan.

Neem contact op!